Nieuwsbrief november 2020

Beste mensen,

Het is weer even geleden dat ik nog wat nieuws postte. Niet dat ik geen tijd had, nee. De verplichte sluiting gaf me tijd zat om veel te doen. We hebben hard gewerkt in de tuin en aan de vijver. En nu is het tijd om alles even op een rij te zetten en terug naar binnen te keren.


Ik heb besloten om toch wat lessen Online te doen. Ik ben hier niet echt voorstander, ik voel echter dat ik mee moet. Mensen vragen er achter. We hebben deze week eens proef gedraaid via Zoom en het valt goed mee hoor.  Ik moet de planning nog concreet maken, het materiaal is er. Dit zal misschien vandaag of anders zeker morgen gedaan worden. Meer info hiervan ga je vinden op de informatie pagina van mijn wekelijkse lessen. Naast de wekelijkse lessen ga ik al zeker een Basis TAO weekend Online doen. Daarna hoop ik dat alles terug in levende lijve kan gedaan worden. Zend dus maar goede vibes in de lucht, in de kosmos.

Door al die perikelen heb ik wel het een en het ander moeten schuiven in mijn agenda. Daarom vind je hier onder even een korte update van wat er staat aan te komen. Je kan steeds de links volgen voor meer informatie. Als je wil deelnemen, laat het me zo snel mogelijk weten, wacht niet tot op het laatste moment. Het gebeurt wel dat ik annuleer wegens te weinig aanmeldingen, en daarna komen er toch nog aanmeldingen.

Heb je nog vragen of heb je een opmerking? Dan hoor ik het graag.

Hou het verder gezond en blijf bewegen. Kijk maar naar de zon, de maan of de sterren, dat houd je recht, letterlijk en figuurlijk.

Harte groet,

Luc

12-13 december 2020: Online Van Stress naar Evenwicht naar Vitaliteit – Basis TAO

Dit zijn de basis meditaties van het Healing TAO, de eerste stap naar meer bewustwording.

Er is geen voorkennis vereist.

Let op, deze workshop is enkel Online, we zijn dan nog in Lock Down.

Zaterdag 16 januari 2021: Innerlijke Structuur of Iron Shirt Chi Kung I – De kracht van Overgave

Leer je innerlijke structuur kennen en geef je volledig over aan …. Surrender.

Er is geen voorkennis vereist.
Dit kan enkel in levende lijve doorgaan.

23 en 24 januari 2021: Fusie van de 5 Elementen – Emotionele Alchemie

Transformeer diep gewortelde emotionele patronen in je lichaam om naar positieve bruikbare energie.

Dit is een tweede stap in het Healing TAO (naast het Healing Love) en daarom is Basis TAO vereist.

6 februari 2021: Orgaan Detox of Chi Nei Tsang I: startdag van de orgaan massage

Masseer de organen vrij van spanning. In de organen zit de intelligentie, in de organen zit de software net als in een computer. Haal de virussen uit die organen met massage zoals de virus killer op je computer doet.

Er is geen voorkennis vereist  voor deze workshop.

13 maart 2021: Initiatie in Bewustzijn – start van deze unieke lichaamsbewustzijn workshop

In deze workshop gaan we samen op zoek naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Daarnaast is er ook lichaamswerk in deze workshop en dit vul ik aan met Yoga.

Er is geen voorkennis vereist  voor deze workshop.

Zaterdag 3 april 2021: Lymfe Drainage en meer.

In de ochtend doen we de lymfe drainage, een zachte en intense behandeling. Na de middag doen we de wijzigingen in het Chi Nei Tsang I gekomen onder invloed van de Life Pulse Massage of de CNT 5.

Deze workshop is goed voor mensen die al massages doen, het hoeft niet Chi Nei Tsang te zijn. Neem best contact met me op.

Einde juli is er al zeker een TAO Instructor Training en daarna is er mijn zomer driedaagse waar het thema “ademhaling” is. En meer workshops zijn in wording.

Hartelijke groet, Luc