Workshop TAO Iron Shirt Chi Kung

IJzeren Hemd Chi Kung

De Kracht van Overgave en Openheid

Van Stress naar Evenwicht naar Vitaliteit

UHT logo

Leer staan op je botstructuur. Verbind je hart en je nieren met elkaar. Verbind de bovenkant met de onderkant van je lichaam via een sterke onderrug. Maak kennis met de pezen in je lichaam en leer de spieren zoveel mogelijk ontspannen. Leer wortelen in de grond, sta echt in je kracht vanuit je kern. Durf je over te geven aan de openheid. Openheid lijkt zeer kwetsbaar en is heel krachtig. Voel welke kracht in overgave aan je structuur zit. Dit doen we met de houdingen uit het ijzeren hemd chi kung.

Het Iron Shirt Chi Kung is een methode om beter op je structuur en/of je botten, te leren staan. Algemeen gebruiken we vrij veel spierkracht om rechtop te staan, om te stappen, om gewoon te zijn. We leren op deze dag de spieren te ontspannen en toch mooi aanwezig te zijn.

We brengen veel bewustzijn in de botten en zeker in de ruggengraat. Vocht door de ruggengraat stroomt makkelijk naar beneden, maar het moet ook terug naar boven, naar het hoofd kunnen stromen om daar ververst en gezuiverd te worden. Dit alles activeert sterk een paar pompen in je ruggengraat om de sappen, de energie naar boven te pompen. Dit is dus ook een belangrijk element voor de Helende Liefde, of tantra, of kundalini.
De interne Chi druk in de organen wordt zachtjes opgebouwd zodat we de atmosferische druk kunnen weerstaan en niet in een depressie komen.

Er is geen voorkennis vereist voor deze workshop. Dit is voor iedereen toegankelijk.

Wanneer:
Zaterdag 16 november 2024
van 9u30 tot 16u30

Waar:
De Berging
Wezelbaan 35
2490 Balen
België

Bijdrage:
90 Euro, mensen die dit bij mij al deden betalen 65 Euro.
betalen op rekening IBAN: BE40  8508 3190 7663   BIC: NICABEBB
met vermelding ‘je naam + Iron Shirt november 2024′

Afdrukbare versie: Iron Shirt Chi Kung I.

De annulatie voorwaarden vind je op volgende link: Betaling en Annulatie.

Info en Inschrijvingen:
email: info@lucleyten.be                     telefonisch: +32 477 63 42 69