Nieuwsbrief Oktober 2019

Beste mensen,

Het is al weer een super tijd geweest en ik mag me toch zalig prijzen. In juni had ik een super goede wandelvakantie in Lapland. Echt wel top, de natuur, “Grandmaster Nature”, toont hoe het echt kan, eenvoudig en echt. Daarna zijn we met het gezinnetje iHot@l Sunny Beach in Bulgarije gaan verkennen. En dan die geweldige TAO, Meditatie en Chi Kung week in Bulgarije. Dank je wel allen om dit samen mee te maken. Het wordt blijkbaar steeds beter, krachtiger, intenser en diepgaander. De kracht ligt in de eenvoud. Maandag gaf ik een paar Yoga en Meditatie sessie op de pedagogische studie van KSOM. Dit was weer een stap in de goede richting. En wie weet wat volgt er nog allemaal. We gaan echt wel naar een “Leven in Waarheid”, de tijd is rijp om helemaal tot bloei te komen.

Bij deze wil ik kort even schetsen wat er kortelings aan staat te komen. Je vind hieronder een korte opsomming. Je kan steeds de koppelingen volgen voor meer informatie. En natuurlijk zijn er de wekelijkse lessen in De Berging. Of als je eens een goede helende massage wil? Laat maar weten, ik ben steeds bereid dit te verzorgen.

19-20 oktober en 16-17 November: Orgaan Massage of Chi Nei Tsang I.

Leer spanning in en rond de organen vrijmaken. Voel goed jouw center, het center van alles en raak van hier de partner aan en breng bewustzijn in het lichaam van je partner/patiënt. Via de navel maken we contact met het ware zijn van de partner, de organen van de partner. Dit is een vrij unieke methode om diep bij het ware zijn te komen.

Deze workshop staat open voor iedereen. Het is een zeer mooie aanvulling bij Shiatsu, bij fascia therapie, bij visceraal therapie, …

Zondag 27 oktober: Meridiaan Chi Kung bij Ignoramus Academie in Hasselt.

Na een paar succesvolle dagen bewegen in de Ignoramus Academie bieden we daar een reeks Meridiaan Chi Kung aan. Later op het seizoen komt er nog meer. Voor meer informatie over deze mooie en intense bewegingsvorm volg je bovenstaande link.

Er is geen voorkennis vereist voor deze workshop.

30 november: 5 Elementen Chi Kung en Every Day Journey in De Berging.

Welk is jou sterke element, in welk element zit je grootste potentieel? Samen gaan we hiernaar op zoek. Daarnaast breng ik mijn dagelijks ritueel om diep bij mezelf te komen en/of te blijven.

Er is geen voorkennis vereist voor deze workshop.

14 en 15 december: Het tweede deel van de workshop  “Van Stress naar Evenwicht.

Wordt meer en meer bewust van de ballast die we met ons mee dragen om ons leven voluit te leven. Dit doen we met meditatie zoals Innerlijke Glimlach, Helende Geluiden, de Kringloop Meditatie.

Er is geen voorkennis vereist voor de workshop.

Meld je tijdig aan. Het zou zonde zijn dat de workshop geannuleerd wordt door late aanmeldingen.