Workshop MCK 18 bewegingen

Meridiaan Chi Kung – de 18 bewegingen

Maak kennis met het Meridiaan Chi Kung en de 5 elementen. Dit weekend gaan we samen door de 18 bewegingen van het Meridiaan Chi Kung of het MCK.

Het MCK is samengesteld door Dirk Oellibrandt. Het is een set van 18 bewegingen gekoppeld aan de 12 meridianen. Elk meridiaan koppel heeft 3 bewegingen, namelijk een basis beweging, een versterkende beweging en een integrerende beweging. De basis bewegingen openen je lichaam, het zuivert je lichaam. Met de versterkende bewegingen bouw je kracht op in het lichaam, niet enkel fysieke kracht, maar ook de kracht in de meridianen, de stroming in de meridianen. Met de integrerende bewegingen breng je alles diep naar binnen waar de energie kan opgeslagen worden. Het MCK opent je lichaam op alle niveau’s, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het versterkt en verbindt de drie Tan Tien of drie energie centra (je buik, je hart en je hoofd.)

We leren de diepere betekenis van de meridianen en het element waarmee ze gekoppeld zijn kennen en voelen. Op een zachte, vlotte en speelse manier bewegen we samen door de set van 18 bewegingen.

Er is geen voorkennis vereist voor deze workshop. Het is een aanrader voor de shiatsu therapeuten, je leert de meridiaan echt wel voelen.

Wanneer:
zaterdag 24 en zondag 25 september 2022
telkens van 9u30 tot 16u00

Waar:
De Berging
Wezelbaan 35
2490 Balen
België

Afdrukbare versie: MCK 18 Bewegingen.

Bijdrage:
160 Euro voor het weekend, vooraf te betalen op rekening
IBAN: BE40  8508 3190 7663       BIC: NICABEBB
met vermelding ‘naam + MCK 18 bewegingen 2022′

De annulering voorwaarden vind je op volgende link: Betaling en Annulatie.

Info en Inschrijvingen:
email: info@lucleyten.be                     telefonisch: +32 477 63 42 69