Nieuwsbrief December 2019

Beste mensen,

2019 loopt stilaan op het einde. De TAO Basis workshop is net achter de rug. Heerlijk. Kom terug tot jezelf en kom in rust. Top.
Tijd om even te rusten en daarna verder te kijken en nieuwe dingen in te plannen. Met dit schrijven wil ik de workshops in het voorjaar kort even in het licht zetten. Kijk maar eens, misschien is er wel iets voor jou bij. Je ben van harte welkom.

Schrijf steeds tijdig in voor de workshop. Het zou zonde zijn dat het niet doorgaat door laattijdige aanmeldingen.

22 december in de ochtend: Yoga, meditatie, Chi Kung en introductie Shiatsu.
Deze ochtend doen wat Yoga, Meditatie Chi Kung en ik licht een sluier achter het Shiatsu. Zin om mee te doen? Er is geen voorkennis vereist. Iedereen is welkom. Meer informatie vind je op volgende link: Yoga-Meditatie-Chi kug-Shiatsu.

18-19 januari 2020: Fusie van de 5 Elementen, Emotionel Alchemie.
Een stapje verder in de wonderlijke innerlijke wereld van je lichaam in verbinding met je omgeving. Leer stagnaties en/of blokkades transformeren naar positieve en bruikbare energie.
Basis TAO is vereist. Meer informatie vind je op volgende link: Fusie van de elementen.

25-26 januari 2020: Meridiaan Chi Kung – de 18 bewegingen – Vitaliteit, bewustzijn, leven.
Dit weekend gaan we samen door de set van de 18 bewegingen van het MCK. Iedereen beweegt op zijn niveau, naar zijn eigen kunnen. Zo groeien we samen naar een zelfde vorm van bewegen in verbinding met de bron, in verbinding met wie we zijn.
Er is geen voorkennis vereist. Iedereen is welkom. Meer informatie vind je op volgende link: MCK 18 bewegingen.

1 februari 2020: Herhalingsdag voor Chi Nei Tsang I, orgaan massage.
Dit spreekt voor zich. Zin om wat Chi Nei Tsang te herhalen/te oefenen. Dit is het moment. Meer info op volgende link: Organ detox.

8 februari 2020: Chi Nei Tsang I – Lymfe Drainage.
Het laatste deel van de orgaan massage. Deze dag gaan we door de lymfe drainage. Super zacht, super leuk en zeer leuk om te ontvangen. Therapeutisch ervaring is vereist. Je hoef niet de orgaan massage gedaan te hebben, wel ervaring met massage is vereist. Vraag gerust even na bij mij en dan zien we wat er kan. Meer informatie op volgende link: Lymfe Drainage.

7-8 maart 2020: Chi Nei Tsang III – openen van de gewrichten, spier en pees meridianen.
Een eerste kennismaking met de rug, schouders, armen en benen. We gaan de spieren, pezen en de gewrichten openen met onze handen en vingers. Mogelijks gebruiken we de Tok Sen sets om even te voelen wat dit doet.
Voor deze workshop is massage ervaring vereist. Meer informatie vindje op volgende link: Gewrichten en pezen CNT 3.

4-5-6-7 april 2020: Chi Nei Tsang I of Organ Detox in Manchester.
I will teach Organ detox or Chi Nei Tsang I again in Manchester. Barry Spendlove is organizer and assistant in this workshop. Everybody who wants to learn massge is allowed to attend the course.
More information on this workshop can be found on following link: Organ Detox.

31 juli – 6 augustus 2020: TAO instructor en verdiepings training.
Barry Spendlove and me will do another TAO Assistant teacher training in Belgium. It is not only for becoming teacher, but is good for deepening you knowledge of the 5 Elements and the Chi Kung and the Meditations.
More information can be found in this link: TAO Teacher and deepening workshop.

8 – 9 en 10 augustus 2020: Zomerstage met Ademhaling, Yoga en Zelfbehandeling.
In deze wotkshop ligt de nadruk op adem, ademen, ademhaling. Het gaan individuele oefeningen zijn, maar zeker ook oefeningen waarin we elkaar helpen/begeleiden. Dit combineer ik met bewegingen uit het TAO Yin wat ook weer sterk op de adem gebaseerd is.
Er is geen voorkennis vereist, iedereen kan komen mee doen.
Meer informatie vindje op volgende link: Zomerstage Ademhaling en Yoga.

22 – 29 september 2020: Buitenlandse reis naar Bulgarije.
En natuurlijk is er onze buitenlandse reis, terug naar Bulgarije. Er zijn maar een paar plaatsen meer vrij. Als je wil mee gaan, moet je er snel bij zijn.
Meer informatie vindje op volgende link: Buitenlandse Stage.