Persoonlijke Begeleiding

Coaching – Helende massages – Ontspannende massages

WalesBoomKronkel

 In het lichaamswerk dat ik doe, staat ‘bewustzijn’ brengen in het lichaam van de patiënt op de eerste plaats. Meestal start een sessie met een kort gesprek. Daarna ga ik het lichaam voelen waar de oorzaak van het probleem of de problemen zitten. Van hieruit gaan we samen op zoek naar een oplossing voor de problemen en is het geen gevolg bestrijding. We gaan samen op zoek naar de diepe oorzaak van de problemen. Zo geraken problemen zoals depressie, hyperventilatie, tennisellebogen, rugklachten, migraine, CVS, fibromyalgie, slapeloosheid, … opgelost.

Praktisch: Een consult kost 70 Euro. Dit consult duurt ongeveer een uur. Best draag je makkelijk zittende kledij waarin je makkelijk en vrij kan bewegen. Ik zou niet mijn beste kleren dragen.

Ademhaling is een belangrijk element voor mij. Naarmate we meer spanning krijgen in ons lichaam, wordt het moeilijker goed in onze buik te ademen. Elke ademhaling is nieuwe energie opnemen en terug afgeven. Voel maar eens wat er gebeurd als je bang bent. We ademen dan heel oppervlakkig en nemen weinig energie op. In bijna elke sessie komt er wel een stuk ademhaling aan de orde.

Ik ben steeds bereid voor een goed gesprek en een goede ontspannende massage.

En managers of directeurs die meer willen, hen kan ik begeleiden in hun verdere loopbaan. Het is belangrijk te beslissen vanuit heel je lichaam, niet enkel je hoofd. Ik leer hen goed te ontspannen en verbinding te maken met hun team, hun omgeving. Als er meer verbinding is tussen de teams en teamleden, de managers, dan is het makkelijker op problemen te ageren of reageren. En ik leer hen voelen wat hun kernwaarde is, hoe sta ik in mijn kracht en hoe blijf ik in mijn kracht.

Om dit allemaal te doen gebruik ik allerlei technieken die zich op het moment zelf aanbieden. Elke massage of behandeling is telkens weer anders. In mijn pakketje technieken zitten volgende dingen: Chi Nei Tsang of Orgaan Massage, Shiatsu, Cranio-Sacraal therapie, Fascia therapie, Visceraal therapie, Structurele Correcties, … .

Bannf