Nieuwsbrief December 2020

Beste mensen,

Eindelijk nog eens een bericht van mij. Het is hier de laatste tijd stil geweest, veel te stil naar mijn zin en naar mijn zijn. Hopelijk komt er snel verandering in de situatie zodat we terug vol kunnen starten met de fysieke lessen.

Zelf heb ik niet stil gezeten. We hebben hard gewerkt in de tuin. De vijver is goed aangepakt en ons hout hok zit weer vol, dus stoken maar in de houtkachel (nu het nog mag). De achtertuin is opgeruimd, klaar om mensen te ontvangen (nu nog mogen hé).

Ik heb zelf vrij veel online lessen gevolgd bij Mantak Chia. Intussen ben in Healing TAO Senior Level 2 Instructeur. Dit betekend dat ik mensen mag benoemen tot Certified Instructeur. Hiervoor moest je vroeger naar TAO Garden, Thailand. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd Cosmic Healing I leraar geworden. Uiteindelijk heb ik kunnen testen en ben geslaagd. Daarnaast deed ik de nieuwe Inner Alchemy Qigong reeks bij Master Chia. Hier zal ik kortelings ook voor certificeren. Dit moet eigenlijk enkel nog officieel in de database aangepast worden. Dus toch wel vrij grote stappen gezet, al zeg ik het zelf.

Hopelijk brengen de sterren en planeten ons beter gezinde tijden. We moeten hier natuurlijk zelf ook aan werken, niet alleen de Kosmos is belangrijk in dit stuk.

Momenteel Ik heb nog weinig ingepland voor de nabije toekomst. Ik ga nog een paar weken wachten met in te plannen. Een paar workshops had ik een tijdje geleden verzet naar het voorjaar 2021. Dit zijn de volgende:

Fusie van de 5 Elementen op 23 en 24 januari 2021

Orgaan Massage of Chi Nei Tsang I: start op 6 februari 2021

Certificatie training Healing TAO op 27 en 28 februari 2021

Initiatie in Bewustzijn: start op 13 maart 2021

Fusie van de 5 Elementen zou online kunnen,  de andere workshop kan niet online. Dus, hou je vingers maar gekruist dat het zeker kan doorgaan. We gaan kortelings zien wat er mag.

Als de regerende mensen alles gesloten houden, ga ik zeker een paar van de wekelijkse lessen online doen. Als het zo ver is, horen jullie het wel.

Bij deze willen wij, Brigitte, Jade in ik zelf, het beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het een vruchtbaar en gezond jaar mag worden.