Initiatie in bewustzijn

Leven in Liefde NU

Lichaamswerk en Levenskunst in de 4 Dimensies

!!!! Beste mensen, door de Corona perikelen hebben een aantal mensen besloten niet te komen en een sommigen mogen niet naar hier komen. Daarom heb ik besloten deze workshop uit te stellen naar een later moment. Ik zal zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend maken.!!!

Word bewust van je lichaam, word je bewust van wie je echt bent. We zijn steeds op zoek naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Hoe sta ik in de wereld, deze wereld? Wat is leven? Wat is de oorsprong van leven? Welke dingen hinderen me steeds? Wat is ziek zijn en gezondheid en hoe ga ik hier mee om? Hoe ben ik gegroeid in deze wereld, in deze maatschappij? Hoe sta ik in verbinding met de natuur, mijn omgeving? Deze workshop kan je sterk helpen antwoorden te vinden op deze vragen.

Met eenvoudige doch effectieve oefeningen gaan we op de zoektocht naar onze kernwaarde, ons ware zelf. Dit doen we met oefeningen, meditaties, initiaties en partner oefeningen. Zo komt meer bewustzijn in ons lichaam, ons voertuig, zodat we aan de slag kunnen gaan met ons eigen leven en ons leven niet meer laten leiden door anderen, door de maatschappij.

Er is geen voorkennis vereist. Deze workshop staat open voor iedereen. De bereidheid en openheid vol aanwezig te zijn is meer dan genoeg.

Wanneer:
zaterdag en zondag 24 -25 oktober
en zaterdag en zondag 21-22 november 2020
telkens van 9:30 tot 17:00

Waar:
De Berging
Wezelbaan 35
2490 Balen
België

Kostprijs:
320 Euro of vooraf te betalen op rekening
IBAN: BE40  8508 3190 7663       BIC: NICABEBB
met vermelding ‘je naam + Initiatie in Bewustzijn 2020′

De annulatie voorwaarden vind je op volgende link: Betaling en Annulatie.

Info en Inschrijvingen:
email: info@lucleyten.be                     telefonisch: +32 477 63 42 69