Nieuwsbrief Juli 2017

Beste mensen,

Het lesjaar is weer helemaal voorbij. Het waren super mooie tijden die we beleefden. Nu gaan we er even tussenuit en meer samen zijn met de familie en vrienden. En lekker dingen doen die er soms nogal eens over blijven. Daarna kunnen we terug starten aan de workshops, wekelijkse lessen en massages. Met deze email wil ik even kort opsommen wat er de volgende maanden op het programma staat. Heb je zin om mee te komen doen? Laat het me tijdig weten. Wacht niet te lang met aanmelden, vol is vol. Al deze lessen worden door mij, Luc Leyten, gegeven tenzij anders aangegeven.

5 – 6 – 7 augustus: Zomerstage Tai Chi Chi Kung I en Meridiaan Chi Kung.

In deze driedaagse workshopo breng in het Tai Chi Chi Kung I zoals onderwezen door Mantak Chia. Het is een korte en eenvoudige vorm zodat we snel met de innerlijke structuur van de vorm kunnen werken. Daarnaast breng in het Meridiaan Chi Kung dat samengesteld is door Dirk Oellibrandt. Het is een set van bewegen die alle deeltjes in je lichaam raakt. Super leuk en zeer intens.
Voor deze workshop is geen voorkennis vereist. Enkel de bereidheid te bewegen in vereist. Meer info vind je op volgende link: Zomerstage.

Zaterdag 2 september: Opendeur in de Berging in Balen

Deze middag laat ik jullie kennismaken met een paar elementen uit het Healing TAO en het Meridiaan Chi Kung. Het je zin even kort te voelen en te ervaren wat dit met jou leven kan doen? Kom gerust meedoen. Mij gaf het een veel betere gezondheid en veel meer energie.
Dit moment is gratis en iedereen mag komen mee doen. Meer info vind op volgende link: Opendeur De Berging.

Zondag 3 september: Open Meridiaan Chi Kung middag in Zeist, Nederland

Wil je even proeven wat het Meridiaan Chi Kung voor jou kan doen? Van harte welkom op deze kennismakingsmiddag. Ik neem jullie een paar uurtjes mee op een reis door het Meridiaan Chi Kung land. Het is goed voor de lichaamswerker om zo zijn eigen lichaam beter te leren voelen. Het is goed voor de gewone man om meer bewustzijn, meer energie te krijgen.
Zin om mee doen? Meer info vind je op volgende link: Opendeur MCK Nederland.

Zondag 10 september: startdag Meridiaan Chi Kung in Utrecht, Nederland

Deze dag start de nieuwe MCK jaar cyclus. Na het succes van vorige MCK jaartrainingen hebben we besloten een derde cyclus aan te bieden. De eerste dag van deze cyclus werken we voornamelijk rond het Aarde Element. De organen Maag, Milt en Alvleesklier zijn gekoppeld aan dit Element. In deze reeks komt naast de MCK bewegingen natuurlijk de vijf elementencyclus vrij veel aanbod. Dit vul ik aan met wat TAO Yoga om alles diep te integreren.
Het je zin om mee te doen? Er zijn nog plaatsen vrij. Als je aanmeld voor heel de cyclus krijg je korting.
Dit staat open voor iedereen die wil bewegen. Meer info vind je op volgende link: MCK jaartraining Utrecht.

Zaterdag 16 september: startdag Meridiaan Chi Kung in Balen

Deze dag start de nieuwe MCK jaar cyclus. Na het succes van vorige MCK jaartrainingen heb ik besloten een volgende cyclus aan te bieden. De eerste dag van deze cyclus werken we voornamelijk rond het Aarde Element. De organen Maag, Milt en Pancreas zijn gekoppeld aan dit Element. In deze reeks komt naast de MCK bewegingen natuurlijk de vijf elementencyclus vrij veel aanbod. Dit vul ik aan met wat TAO Yoga om alles diep te integreren.
Het je zin om mee te doen? Er zijn nog plaatsen vrij. Als je aanmeld voor heel de cyclus krijg je korting.
Dit staat open voor iedereen die wil bewegen. Meer info vind je op volgende link: MCK jaartraining Balen.

Zondag 17 september: startdag Universal Healing TAO jaarprogramma

Deze dag is de startdag van het Universal Healing TAO Jaartraject in De Berging in Balen. Het Healing TAO is een methode om meer bewustzijn te brengen in je lichaam. Leer je organen voelen, zorg dat je een goede relatie hebt met je organen. Laat spanningen en emoties los met eenvoudige geluiden. En breng alles in balans en evenwicht. Leer jezelf beter kennen, zowel van binnen als in verbinding met je omgeving.
We beginnen met vier basis dagen van september tot het einde van het jaar, dus één dag per maand. Daarna zijn er nog zes TAO dagen om dit alles te verdiepen. En als kers op de taart is er een Assistent Leraar opleiding in de zomer van 2018.
Dit staat open voor iedereen. Het is een goede investering in je leven. Meer info vind je op volgende link: TAO Jaartraject.

Zondag 24 september tot vrijdag 29 september: Buitenlandse Yoga en Meditatie Retraite in Corfu.

Zin om lekker relaxed te mediteren, Yoga te doen, Chi Kung te doen in de rustige en warme omgeving van het Ydillische Corfu? Na het succes van vorig jaar planden we opnieuw een buitenlandse retraite.
Het staat open voor iedereen. Meer info vind je op volgende link: Buitenlandse Retraite in Corfu.

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober: Pakua Chuan met Henny Eleonora en zijn vrouw in Antwerpen georganiseerd door UHT_Belgium

Zin om eens goed te bewegen? Vanuit de UHT_Belgium vzw hebben we na het succes van vorig jaar, Henny Eleonora en zijn vrouw opnieuw uitgenodigd om een weekend Pakua CHuan te doen. Ze brengen de moedervorm van het Pakua, zeer zacht, intens. Het geeft veel gronding en flexibiliteit. Super leuk en vitaliserend.
Dit staat open voor iedereen. Meer info vind je op volgende link: Pakua Chuan in Antwerpen.

Zaterdag 22 otober: Orgaan Massage

Deze dag start de orgaan massage of Chi Nei Tsang workshop. Dit jaar bied ik Chi Nei Tsang I en Chi Nei Tsang II aan. In de CNT I leer ik je de organen vrij te maken. Zorg dat je buikje vrij is. Hier gebeurt al die chemie, Alchemie. We werken ook met de lymfe. Daarna komt de CNT II aan bod. Hierin verjagen we perverse ziekmakende winden uit ons lichaam. Er is ook mogelijkheid tot certificeren. Sinds het voorjaar ben in Chi Nei Tsang I en II Senior Teacher en mag dus certificeren.
Daarna komt Karin Sorvik, Chi Nei Tsang Senior Teacher naar Gent om te laten voelen hoe je de Cosmic Healing in je behandelingen kan integreren.

Meer info over de CNT I vind je op volgende link: CNT I .
Meer info over de CNT II vind je op volgende link: CNT II.
Meer info over de CNT met Karin Sorvik vind je op volgende link: CNT met Karin Sorvik.

Vrijdagavond 3 november tot woensdag 8 november: Lesser Kan N Li met Barry Spendlove

En als kers op de taart voor mensen die al een beetje meer met het Healing TAO gedaan hebben. Ik nodigde Barry Spendlove uit om De Lesser Kan & Li te brengen. Barry brengt dit op een zeer aardse en fysieke wijze. Het is zeer aanvullend als je dit met Michael Winn gedaan hebt. Beiden vullen elkaar goed aan. Zeker de moeite waard om deze reis met Barry (en mezelf) te doen.
Fusie is vereist voor deze workshop. Meer info vind je op volgende link: Lesser Kan & Li met Barry.

Hartelijke groet,

Luc