Open Dag Balen

Open Dag in Balen

Spijtig, maar deze dag kan spijtig genoeg niet doorgaan wegens omstandigheden.

Gratis kennismaking moment

Healing TAO: Meditatie – Yoga – Tai Chi – Orgaan Massage

Meridiaan Chi Kung

zaterdag 7 september van 14u00 tot 17u00

Deze dag opent Bewegen in Vrijheid zijn deuren. Je kan kennismaken met een paar elementen uit het Universal Healing TAO en het Meridiaan Chi Kung. Deze dingen hielpen me sterk voorruit in mijn gezondheid. Sinds ik deze elementen doe, ben ik nog heel weinig ziek. Vroeger, voor ik dit alles deed, was ik toch één tot twee keer per jaar een paar dagen ziek thuis. Dit is verleden tijd. Er kwam meer bewustzijn in mijn leven en voelde veel duidelijker waar Leven voor mij om ging. Op een heel natuurlijke manier is mijn leven gekeerd van Ingenieur naar leraar en lichaamswerker. En ik heb een vijftal jaar geleden een eigen workshop ruimte gecreëerd, De Berging. Dit is een plaats waar enkel aan lichaamswerk en levenskunst gedaan wordt. Energie bouwt meer en meer op, het wordt steeds krachtiger. De meeste workshops gaan hier door.

Deze middag wil ik volgende elementen even laten proeven:

  • Basis TAO: korte intro en Innerlijke glimlach Meditatie
  • Meridiaan Chi Kung: lekker samen een paar bewegingen doen
  • Tai Chi Chi Kung
  • Orgaan Massage of Chi Nei Tsang
  • ….

Deze dag dient ook als introductie tot een aantal jaartrainingen die hier in de Berging aangeboden worden. Hieronder vind je de startdata van de jaartrainingen met links naar meer informatie. Daarnaast zijn er steeds de wekelijkse lessen Yoga, Meditatie, Chi Kung en Tai Chi. Deze info vind je op volgende link: Wekelijkse Lessen.

zaterdag 5 oktober 2019: TAO Basis traject.
zaterdag 15 september 2019: Start Meridiaan Chi Kung Jaartraining bij Ignoramus Academie in Hasselt.
zaterdag 19 oktober 2019: Orgaan Massage of Chi Nei Tsang jaartraining.

Waar:
De Berging
Wezelbaan 35
2490 Balen, België

Bijdrage:
Gratis

Info en aanmelden:
Mobiel: +32 477 63 42 69
Email: info@lucleyten.be of luc.leyten@telenet.be