Workshop TAO Basis

Van Stress naar Evenwicht naar Vitaliteit

>>> Deze workshop is spijtig genoeg geannuleerd >>>>

Basis TAO Meditaties

Self Massage, Innerlijke Glimlach, Helende Geluiden, Hemelse Kringloop, Chi Kung, Ademen

Met een aantal eenvoudige meditaties en bewegingsvormen zoals Chi Self Massage, Innerlijke Glimlach, Helende geluiden, de Hemelse kringloop, … laten we spanning, stress, onzuiverheden los. Met de Chi Kung of Qi Gong worden we bewust van ons lichaam en bouwen we verder energie op. Het is zeer ontspannend. Je wordt terug bewust van wie je bent, in verbinding met de natuur, in verbinding met je bron. We doen kort de Iron Shirt Chi Kung als kennismaking. Dit bied ik aan op een ander dag. Meer info hiervan vind je op deze link: Iron Shirt Chi kung. Door de lessen heen geef ook de Tan Tien Chi Kung.

We bespreken ook kort het ontstaan van leven als mens. Hoe kom ik op de Aarde? De 5 elementen leer of de 5 levensfasen zijn belangrijk in een mensenleven. De elementen komen regelmatig aan de orde in mijn Universal Healing TAO lessen. Voeding is ook zeer belangrijk, dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak.

Deze workshop staat open voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist. Elke dag is apart te volgen. Het is natuurlijk beter beide dagen te volgen.

Wanneer:
12 en 13 december 2020
telkens van 9u30 tot 16u30

Waar:
De Berging
Wezelbaan 35
2490 Balen
België

Kostprijs indien je deze twee dagen doet:
120 Euro vooraf te betalen op rekening
IBAN: BE40  8508 3190 7663       BIC: NICABEBB
met vermelding ‘naam + basis TAO 2020′

De annulatie voorwaarden vind je op volgende link: Betaling en Annulatie.

Info en Inschrijvingen:
email: info@lucleyten.be                     telefonisch: +32 477 63 42 69

Afdrukbare Versie: Basis TAO