Workshops Buitenlandse Stage

Yoga, Meditatie en Chi Kung Retraite in Bulgarije

Yoga, Meditatie en Chi Kung

Trakteer jezelf op een ontspannende en helende vakantie in de Bulgaarse Riviera. We verblijven in hotel “I -hotel in Sunny Beach” in Bulgarije. Deze keer gaan we acht dagen/zeven nachten genieten van Yoga, Meditatie, Chi Kung, de zon, de prachtige omgeving, de natuur, heerlijk eten… . Naast de lessen is er ruimte om te ontspannen bij het zwembad, te wandelen in de omgeving, … te genieten van de rust en de stilte.

Deze stage staat open voor iedereen die zijn gezondheid in eigen handen wil nemen. We doen meditaties uit het Universal Healing TAO: Innerlijke Glimlach, Helende Geluiden, De hemelse Kringloop, … . Daarnaast doen we ook TAO Yoga en Chi Kung. Zo word je je meer bewust van je lichaam en kan je sneller (re)ageren op dingen die mogelijk mis zouden gaan. Je innerlijke zelf wordt versterkt. Je levensenergie of Chi kan vrijer stromen door je lichaam en zo komt er meer balans in je lichaam en kom je in verbinding met je ware natuur.

Luc Leyten begeleidt deze stage. Hij is Senior TAO Instructeur Level 2 en Senior Chi Nei Tsang leraar in het Universal Healing TAO. Hij heeft een eigen praktijk als 4 Dimensioneel Lichaamswerker. Daarnaast is hij Meridiaan Chi Kung leraar.
De reis op zich wordt mede begeleid door Linda Robert. Zij heeft de praktische kant uit de doeken gedaan. Luc zorgt voor de Yoga, de meditatie, de Chi Kung, …

Hoe ziet het programma er uit? Er zal een ochtendklas zijn vóór het ontbijt. Na het ontbijt doen we meditaties uit de Healing TAO of doen we Chi Kung. Na de middag nemen we tijd om te rusten, te wandelen, te genieten, … . Vóór het diner gaan we ’s avonds samen nog even lekker bewegen. Alles in een zeer ontspannen doch intense sfeer.

Wanneer:
van donderdag 16 september 2021
tot en met donderdag 23 september 2021

Bijdrage:
795 € als je kamer deelt met twee en 869 € voor een kamer alleen. De prijzen kunnen nog variëren afhankelijk van de korting op het moment van boeken. De formule is in “All Inclusive”.
Bij deze bijdrage komt het luchthaventransport nog bij.
Reserveer zo snel mogelijk en geniet van de hoogste vroegboekkorting.
Een volledige annulatie- en bijstandsverzekering is niet inbegrepen.

Aanmelden en meer Info:
Als je jou aanmeld krijg je meer info. Meld snel aan, dan kan Linda het nodige doen voor de kamers te reserveren.
Linda Robert:  linda.robert@telenet.be
Luc Leyten: +32 477 63 42 69 of info@lucleyten.be

Meer praktische info:
Elke kamer heeft een eigen badkamer. Op de kamers zijn handdoeken aanwezig.