Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief mei 2018

Beste mensen,

Met dit schrijven wil ik mijn nieuw jaarprogramma aankodigen. Echter eerst wil ik jullie bedanken voor de aanwezigheid en de bereidheid mij te vervoegen in mijn wekelijkse lessen, mijn workshops en in mijn praktijkruimte. Samen kunnen we echt wel super goede dingen bereiken. We gaan nu nog ongeveer maand door met de lessen. Donderdag 21 juni is de laatste Tai Chi les van dit lesjaar en vanaf 20 augustus gaan we weer van start met het nieuwe lesjaar. Hier en daar zal er een beetje wijzigen ten opzichte van vorig jaar. Dat lees je hieronder wel.

Tijdens de vakantieperiode blijft de praktijk blijft grotendeels doorlopen. Ik ga er wel even van tussen met het gezin. Buiten deze periode ben ik er steeds voor een goede ontspannende kneedbeurt of het diepere werk. Vanaf volgend lesjaar (augustus 2018) zal er ook “Kangen water” beschikbaar zijn in De Berging. Dit is basisch water, het water is geioniseerd en goed gefilterd, dus echt wel zuiver en gezond water. Ik probeer dit toestel te hebben bij de tijd dat de lessen terug beginnen.

Vanaf einde mei 2018, zal De Berging wat moeilijker te bereiken zijn. Er zijn wegenwerken in onze omgeving. De weg van het centrum van Balen naar de Berging zal een paar maanden afgesloten worden. De weg wordt hernieuwd en er komen fietspaden wat echt wel nodig is.

Bij deze de info van de workshops die er aan staan te komen. Je kan steeds de links volgen voor meer informatie.

4 – 5 – 6 augustus 2018: Zomer Stage met TAO Yoga en Wu Style Tai Chi.

Tijdens deze drie daagse stage gaan we door de bewegingen van het TAO Yoga of het TAO Yin. Een zachte, intense yoga vorm sterk gericht op ontspanning en rust. Daarnaast bewegen we met de Wu Style Tai Chi, een korte vorm afgeleid van de lange Wu Style Tai Chi.

20 augustus 2018: start wekelijkse lessen.

Vanaf dit lesjaar geef ik nog drie Yoga lessen per week, de maandagavond, de woensdagochtend en de donderdagochtend. De dinsdagavond ga ik telkens een Chi Kung en Meditatie avond doen. Op de woensdagavond is er nog steeds de Meridiaan Chi Kung en Yoga. De donderdagavond geef ik de Meridiaan Chi Kung en Tai Chi. Let op, niet alle lessen starten al in augustus. Alles is zeer rustgevend en ontspannend. Iedereen vindt wel ergens zijn gading.

Zaterdag 8 september: Open deur in de Berging.

Deze middag is er mogelijkheid gratis kennis te maken met de lessen die ik gedurende het jaar geef. Er is een korte introductie en daarna gaan we samen proeven van het aanbod. Kom gerust lekker mee genieten.

Zondag 16 september 2018: start Meditatie jaartraining.

Dit is de eerste dag van jaartraject van het Universal Healing TAO. In dit systeem leren we je lichaam voelen, je organen voelen en meer bewust worden van wie je bent. We doen meditaties, we bewegen, we praten over voeding, en meer … Ik start met vier basis dagen. Daarna is er mogelijkheid te verdiepen in de vervolg dagen.

Zaterdag 6 oktober 2018: start Meridian Chi Kung jaartraining.

Deze dag starten we met de Meridiaan Chi Kung jaartraining. Het Meridiaan Chi Kung is ontwikkeld of samengesteld door Dirk Oellibrandt van Life Projects. Het brengt veel bewustzijn en vitaliteit in je leven. Deze training is verspreidt over 6 dagen in het lesjaar. Elke dag is principe apart te volgen.

Zaterdag 20 oktober 2018: start Orgaan Massage jaartraining.

Op deze dag starten met die diepe orgaan massage training. Leer je lichaam vrij maken van spanning, van druk, van toxines en afvalstoffen. Ik leer jullie de technieken bij elkaar  uit te voeren. De meeste technieken kan je ook op jezelf toepassen.

9 november – 14 november 2018: Lesser Kan & Li met Barry Spendlove.

Een stapje verder. In het najaar komt Barry Spendlove terug de Lesser Kan & Li brengen. Dit is de eerste stap in de interne alchemie. Hiervoor is Fusie een vereist. Barry brengt dit op een zeer fysieke en diepgaande manier, zeer aanvullend op de methode van Michael Winn. Een aanrader om een stapje dieper te zinken in je lichaam.

Heb je vragen of bepaalde items, laat het me weten en ik antwoord naar best vermogen. Je kan me bereiken via email of telefoon:
Email: info@lucleyten.be
Email: luc.leyten@telenet.be
Mobiel: +32 477 63 42 69

De meeste info staat ook op de website: www.lucleyten.be