Nieuwsbrief April 2017

Beste mensen,

Het les jaar loopt stilaan op zijn einde. Het wordt tijd om even verder vooruit te kijken. Ik ben volop aan het puzzelen geweest in mijn agenda en de data voor volgend les jaar zijn klaar. Er staat zowel een Universal Healing TAO jaartraining, een Chi Nei Tsang jaartraining en een Meridiaan Chi Kung Jaartraining op de planning. Het MCK bied ik zowel in België als in Nederland aan. Voor de Chi Nei Tsang is er bij mij nu ook de mogelijkheid te certificeren. Ik ben door Master Chia in TAO Garden tot Chi Nei Tsang Senior Instructeur ben benoemd. Meer informatie over deze jaartrainingen vind je verder in deze email. Er staan dit les jaar echter nog een paar workshop op de planning. Hieronder vind je een kort opsomming van deze workshops.

Daarnaast zijn er nog de wekelijkse Yoga, Meditatie, Chi Kung en Tai Chi lessen. En natuurlijk kan je bij mij steeds terecht voor persoonlijke begeleiding en massage. Meer info vind je op mijn Website: https://www.lucleyten.be/ .

Hieronder vind de data van workshops van dit les jaar en startdata van de jaartrainingen. Je kan de links volgen voor meer gedetailleerde informatie. En je kan mij steeds contacteren als er nog meer vragen zijn.

 

Twee dagen Meridiaan Chi Kung. Deze dagen staan open voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist.
– Zaterdag 29 april: Het primaire vuur, Vuur dag, dag voor Hart en Dunne Darm, liefde, vreugde, blijheid
– Zaterdag 3 juni: Het secundaire Vuur, Hartgouverneur en drievoudige warmer, de brug naar het pre-natale, verbinding.

 

Het Universal Healing TAO, een paar gevorderde dagen. Hiervoor moet je basis TAO gedaan hebben.
– Zondag 7 mei: Helende Liefde, leer energie vermenigvuldigen.
– Zaterdag 20 mei en zondag 21 mei: Fusie I – II – III, de magie van de interne alchemie, versterk je energie met de Embryonic Breathing.
– Zondag 4 juni: Macro Cosmic Orbit en Toning: Open de grote kringloop en versterk dit met de Toning

Zaterdag 16 september
Deze dag start het Meridiaan Chi Kung Jaartraject in Balen. Ik geef zes dagen Meridiaan Chi Kung in het jaar traject. Elke dag staat in het thema van één van de vijf elementen. We beginnen met het Aarde Element. De zesde dag brengen we alles samen en maken de link naar het Pre-Natale. Als je heel de reeks mee volgt, krijg je korting. Elke dag is apart te volgen echter het is beter heel de reeks te doen. Mensen die heel de reeks doen hebben voorrang. Er is geen beginkennis vereist.

Zondag 17 september
Deze dag start het Universal Healing TAO Jaartraject in Balen. Ik volg het UHT zoals onderwezen door Master Mantak Chia, oprichter en bezieler van het Universal Healing TAO. We beginnen met de Basis elementen van het Universal Healing TAO. Stap voor stap gaan we dieper in op deze materie. We worden meer bewust van ons Fysieke lichaam en maken verbinding met ons hart, het emotionele lichaam en ons hoofd, het mentale lichaam. Word meer bewust van deze drie centra en voel de verbinding met het alle, het spirituele. En naar jaarlijkse gewoonte sluiten we het les jaar af met aan Associate Instructor training met Barry Spendlove. Dit is meestal einde juli en begin augustus. Deze data staan nog niet vast.

Zondag 24 september
Deze dag verstrekken op onze jaarlijkse buitenlandse stage. Dit jaar gaat de reis naar Corfu, Griekenland. In deze dagen doen we Yoga, Basis Meditaties, Chi Kung en genieten we ook zeker van de rust en de natuur. Zeer helend en verrijkend, lekker ontspannend. Zin om mee te gaan? Er zijn nog een paar plaatsen vrij. En er is geen voorkennis vereist.

Zaterdag 21 oktober
Deze dat start de Chi Nei Tsang I opleiding. Ik geef de Chi Nei Tsang I of orgaanmassage op vijf dagen. Dit zijn twee weekends en een vijfde dag met Lymfe Drainage. Daarna komt de Chi Nei Tsang II aan de orde. Hier leer ik jullie perverse en ziekmakende winden of ziekmakende energieën verdrijven uit het lichaam. Voor de Chi Nei Tsang I is geen voorkennis vereist. Als je er meer mee wil doen, is Basis TAO wel vereist. Voor de Chi Nei Tsang II is Chi Nei Tsang I wel een vereiste.

Wil je graag mee doen aan één van deze workshops of de jaartrainingen, laat het me tijdig weten. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er tijdig bij.

Hartelijke groet,

Luc