Nieuwsbrief augustus 2017

Beste mensen,

Met deze email wil een paar momenten wat meer in het licht zetten. Er staan weer mooie dingen aan te komen. Op zaterdag 2 september zet in de deuren open in de Berging in Balen.  Zondag 3 september is er een open Meridiaan Chi Kung moment in Zeist in Nederland. In Nederland start de MCK jaartraining op zondag 10 september in Utrecht. In Balen start de MCK training op zaterdag 16 september. Zondag 17 september start het Healing TAO Jaartraject in Balen. En natuurlijk bied ik ook de Orgaan Massage, Chi Nei Tsang, aan. Verder in deze email vind je meer details.
Intussen zijn de wekelijkse lessen in De Berging al deels gestart. Met groot succes. Meer info over de Wekelijkse lessen vind je op volgende link: Wekelijkse Lessen.
De persoonlijke begeleiding of massage lopen ook op volle toeren. Heerlijk te voelen dat het lekker loopt en dat voor de meeste mensen toch weer lekker deugd doet.
De meeste info over lessen, workshop of begeleiding vind je op mijn website: www.lucleyten.be . Heb je nog vragen? Heb je iets te delen? Laat het maar weten en ik probeer zo goed en zo snel mogelijk te antwoorden.

Hieronder vind je meer info over de aankomende workshops. Wil je graag mee doen? Meld je tijdig aan. De plaatsen zijn beperkt.

Zaterdag 2 september: Opendeur in de Berging in Balen

Deze middag laat ik jullie kennismaken met een paar elementen uit het Healing TAO en het Meridiaan Chi Kung. Het je zin even kort te voelen en te ervaren wat dit met jou leven kan doen? Kom gerust meedoen. Mij gaf het een veel betere gezondheid en veel meer energie.
Dit moment is gratis en iedereen mag komen mee doen. Meer info vind op volgende link: Opendeur De Berging.

Zondag 3 september: Open Meridiaan Chi Kung middag in Zeist, Nederland

Wil je even proeven wat het Meridiaan Chi Kung voor jou kan doen? Van harte welkom op deze kennismakingsmiddag. Ik neem jullie een paar uurtjes mee op een reis door het Meridiaan Chi Kung land. Het is goed voor de lichaamswerker om zo zijn eigen lichaam beter te leren voelen. Het is goed voor de gewone mens om meer bewustzijn, meer energie te krijgen. Zin om mee doen? Meer info vind je op volgende link: Opendeur MCK Nederland.

Zondag 10 september: startdag Meridiaan Chi Kung jaartraject in Utrecht, Nederland

Deze dag start de nieuwe MCK jaar cyclus. Na het succes van vorige MCK jaartrainingen hebben we besloten een derde cyclus aan te bieden. De eerste dag van deze cyclus werken we voornamelijk rond het Aarde Element. De organen Maag, Milt en Alvleesklier zijn gekoppeld aan dit Element. In deze reeks komt naast de MCK bewegingen natuurlijk de vijf elementencyclus vrij veel aanbod. Dit vul ik aan met wat TAO Yoga om alles diep te integreren.
Het je zin om mee te doen? Er zijn nog plaatsen vrij. Als je aanmeld voor heel de cyclus krijg je korting.
Dit staat open voor iedereen die wil bewegen. Meer info vind je op volgende link: MCK jaartraining Utrecht.

Zaterdag 16 september: startdag Meridiaan Chi Kung jaartraject in Balen

Deze dag start de nieuwe MCK jaar cyclus. Na het succes van vorige MCK jaartrainingen heb ik besloten een volgende cyclus aan te bieden. De eerste dag van deze cyclus werken we voornamelijk rond het Aarde Element. De organen Maag, Milt en Pancreas zijn gekoppeld aan dit Element. In deze reeks komt naast de MCK bewegingen natuurlijk de vijf elementencyclus vrij veel aanbod. Dit vul ik aan met wat TAO Yoga om alles diep te integreren.
Het je zin om mee te doen? Er zijn nog plaatsen vrij. Als je aanmeld voor heel de cyclus krijg je korting.
Dit staat open voor iedereen die wil bewegen. Meer info vind je op volgende link: MCK jaartraining Balen.

Zondag 17 september: startdag Universal Healing TAO jaarprogramma

Deze dag is de startdag van het Universal Healing TAO Jaartraject in De Berging in Balen. Het Healing TAO is een methode om meer bewustzijn te brengen in je lichaam. Leer je organen voelen, zorg dat je een goede relatie hebt met je organen. Laat spanningen en emoties los met eenvoudige geluiden. En breng alles in balans en evenwicht. Leer jezelf beter kennen, zowel van binnen als in verbinding met je omgeving.
We beginnen met vier basis dagen van september tot het einde van het jaar, dus één dag per maand. Meer info van de TAO Basis vind je hier: TAO Basis. Daarna zijn er nog zes TAO dagen om dit alles te verdiepen. En als kers op de taart is er een Assistent Leraar opleiding in de zomer van 2018.
Dit staat open voor iedereen. Het is een goede investering in je leven. Meer info vind je op volgende link: TAO Jaartraject.

Zaterdag 21 oktober: Orgaan Massage

Deze dag start de orgaan massage of Chi Nei Tsang workshop. Dit jaar bied ik Chi Nei Tsang I en Chi Nei Tsang II aan. In de CNT I leer ik je de organen vrij te maken. Zorg dat je buikje vrij is. Hier gebeurt al die chemie, Alchemie. We werken ook met de lymfe. Daarna komt de CNT II aan bod. Hierin verjagen we perverse ziekmakende winden uit ons lichaam. Er is ook mogelijkheid tot certificeren. Sinds het voorjaar ben in Chi Nei Tsang I en II Senior Teacher en mag dus certificeren.
Meer info over de CNT I vind je op volgende link: CNT I .
Meer info over de CNT II vind je op volgende link: CNT II.

Een vol programma. Zin om mee te doen? Wacht niet te lang om aan te melden. Het is steeds een goede investering in je leven, in het Leven.

Hartelijke groet,

Luc