Nieuwsbrief Augustus 2020

Beste mensen,

Deze zomerse temperaturen, het is nu echt wel heet. Ik ben dan toch aan mijne PC geraakt in de relatieve koelte van binnen.

Met dit schrijven wil ik mijn programma van het najaar 2020 even toelichten. Ik heb door omstandigheden wat dingen moeten wijzigen in mijn programma. Zijn dan wel positieve omstandigheden, of noemen ze dat evolutie? Ik ben namelijk door Master Chia benoemt als Healing TAO Senior Instructeur Level 2. What’s in a name, wat stelt dat nu voor. Dit betekent dus dat ik bevoegd ben om mensen te certificeren tot Certified Instructeur. Toch weer een stapje verder. Hiervoor moesten  we vroeger naar TAO Garden gaan. Dit opent toch weer nieuwe deuren.

Ik maak even een korte opsomming wat er aan staat te komen. Meer informatie vind je op de website via de links.

19 en 20 september: Meridiaan Chi Kung –  de 18 bewegingen

We gaan samen bewegen met de set van het Meridiaan Chi Kung. Met deze bewegingen gebruik je spiertjes en pezen die je mogelijks al lang niet meer gevoeld hebt. Een heerlijke set van bewegingen. Er is geen voorkennis vereist. Voor de gevorderden een unieke kans om te verdiepen. En voor de therapeuten een andere manier om de meridianen te leren. Wees er tijdig bij, vol is vol.

3 tot 15 oktober: Healing Tao Instructeur Training met master Mantak Chia via de Zoom in de Berging.

11-12-13 november: verdieping en upgrading workshop.

Master Mantak Chia geeft online via Zoom een teacher training. Hij doet dit vanuit TAO Garden en ik bied dit aan in de Berging. Na de les van master Chia verdiepen we nog een uurtje. Na deze workshop met master Chia, bied ik een workshop aan waar je kan certificeren voor Healing TAO Assistent Leraar of Healing TAO Certified Leraar. Een unieke kans in ons Belgen landje.

17-18 oktober en 14-15 november: Orgaan Detox Massage of Chi Nei Tsang I.

In deze weekends toon ik jullie de technieken van het traditionele Chi Nei Tsang I of de traditionele orgaan massage zoals onze voorouders ons toonden. Het is een zeer directe en effectieve manier om je lichaam te zuiveren. De meeste technieken kan je op jezelf toepassen.

Er is geen voorkennis vereist. Het is een aanrader voor de Shiatsu therapeut als verdieping.

24-25 oktober en 21-22 november: Initiatie in Bewustzijn.

Wie ben ik? Hoe sta ik in het Leven? Wat belemmert me om echt mezelf te zijn? En nog veel meer vragen leven bij veel mensen. In deze workshop zoeken we een antwoord op verschillende vragen als hierboven. Wordt je bewust van wie je bent en wat je hier op Aarde doet.

Deze workshop staat open voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist.

28-29 november en 6 of 13 december: Van Stress naar Evenwicht – TAO Basis en Iron Shirt Chi Kung. (Deze data zijn gewijzigd)

In deze workshop maken we een reis in onze intern lichaam. Met meditaties en Chi Kung leren we onze interne wereld kennen. Er komt meer bewustzijn en meer energie. We werken met de elementen leer.

Er is geen voorkennis vereist om te mogen deelnemen. Voor degenen die dit al deden, het is een goede verdieping van je kennis. Het is een aanrader voor de Shiatsu therapeut als verdieping in jezelf om zo klanten dieper te kunnen aanraken.

23 en 24 januari 2021: Fusie I – II – III. (Deze data zijn gewijzigd)

Dit is een vervolg op de Basis TAO dagen. Pak dieper gewortelde emotionele en mentale problemen aan met deze meditatie technieken. Voel en versterk de binding met de natuur, je omgeving. Transformeer negatieve energie naar positieve en bruikbare energie.

Basis TAO is vereist voor deze workshop.

Na deze mooie en intense workshops gaan we hier zeker een vervolg aan brengen in het voorjaar van 2021. De data heb ik nog niet geprikt. Ik ga zeker nog eens de Beenmerg Nei Gong en de Healing Love op de planning zetten. En wie weet wat komt er nog aan waaien.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het me gerust weten.

Wil je deze informatie niet meer krijgen? Laat het me dan ook weten. Of als je mensen kent met interesse, stuur het gerust door.