Healing TAO

Yoga – Meditatie – Tai Chi – Chi Kung – Orgaan Massages – Healing – Vitaliteit – Leven

TAO_tekeningUHT logoDe TAO is de natuurlijke weg, de weg die je gaat. Harmonie en evenwicht zijn essentieel in de TAO. Lichaam, ziel en geest zijn vanuit de TAO geïntegreerd in EEN. Het Universal Healing TAO is een methode om te genezen en te voorkomen dat je ziek wordt. Je zelf-helende kracht wordt gestimuleerd. Het is een methode om je levensenergie of CHI te vermeerderen. Balans en evenwicht is een cruciaal in het Healing TAO, of beter in het Leven.

Als die energie vrij kan stromen, werkt het lichaam als een geheel. Alles wat je meemaakt en niet verteerd of volledig beleefd, zet zich ergens vast in je lichaam. De energiestroom wordt beperkt. Allerlei emoties, mentale patronen, stress, slechte voeding en vele andere dingen, vervuilen het lichaam. De energiestroom draait op een lager niveau. Als er energie blokkades zijn, is het lichaam ziek.

Het Universal Healing TAO is bekend gemaakt in de westerse wereld door Mantak Chia.

In 2001 kwam het Universal Healing TAO op mijn weg. Begin 2015 werd ik in TAO Garden door Master Mantak Chia tot “Senior Instructor” benoemd. Dit betekent tevens dat ik zelf mensen kan opleiden tot Assistent TAO leraar.

Elke jaar bied ik een heel traject aan. We beginnen met de basis meditaties zoals Innerlijke Glimlach, Helende Geluiden, … en gaande weg komen meer gevorderde elementen aan bod. Meer info over dit jaartraject en andere workshops kan je vinden in de kalender.

Ik bied volgende elementen uit het Universal Healing TAO aan:

Basis Healing TAO: Innerlijke Glimlach, Helende Geluiden, Chi Self Massage, de Hemelse Kringloop.
Iron Shirt Chi Kung I
Healing Love
Fusie
Iron Shirt Chi Kung III of Beenmerg Nei Kung
TAO YIN of Chinese Yoga
Tai Chi Chi Kung I
Tan Tien Chi Kung
Kan & Li
Chi Nei Tsang
Primordial Chi Kung
Pakua