Workshops TAO Workshops

Universal Healing TAO Workshops

Van Stress naar Evenwicht naar Vitaliteit

Leg stevige fundamenten voor Leven, Het Leven.

Luc Leyten

Deze pagina bevat informatie over al de TAO workshops die ik aanbied in de toekomst.

In deze workshops neem ik jullie mee op een reis door het lichaam. Het is zeer ontspannend. Je wordt terug bewust van wie je bent, in verbinding met de natuur, in verbinding met je bron. Het geeft je energie en kracht vanuit een zachte en diepe aanwezigheid. Respect en Liefde zijn basiskwaliteiten waar ik veel mee werk.

Tijdens de lessen komen ook zeker de kosmische wetten van de dualiteit of polariteit,Yin/Yang, en de 5 elementen of 5 energiefasen, aan bod. Hier hoort ook zeker voeding bij, zowel Fysiek, Emotioneel, Mentaal als Spiritueel. En natuurlijk is ademhaling is een zeer belangrijk element. Dit is de rode draad in het hele traject. Adem diep in je buik, je Tan Tien, je Hara, je Fysiek center. En maak met de ademhaling verbinding met je emotioneel center, de middelste Tan Tien, en mentaal center, de bovenste Tan Tien. We leren voelen waar de adem ontspringt en komen zo meer in verbinding met onze kernwaarde, diep in onze buik.

Deelnemers krijgen steeds een duidelijke digitale outline bij de lessen. Tijdens de workshop neem ik de meditaties op en de deelnemers krijgen deze toegestuurd.

De meeste workshops staan open voor iedereen en er is geen voorkennis vereist. Als er voorkennis vereist is, dan wordt dit vermeld.

Ik zorg steeds voor thee en water en misschien wel een koekje. Voor je lunch zorg je zelf. Best draag je makkelijke en losse kledij waarin je je goed voelt en waarin je vrij kan bewegen.

21 – 28 september 2019: Buitenlandse Retraite Yoga, Meditatie en Chi Kung in Bulgarije.

5 oktober 2019: Chi Self Massage, Innerlijke Glimlach en Ademhaling

6 oktober 2019: Helende Geluiden en Innerlijke Glimlach

14 december 2019: Hemelse Kringloop en Richtingen

15 december 2019: ijzeren Hemd Chi Kung

Voor meer informatie en aanmelden: info@lucleyten.be of telefonisch: +32 (0)477 63 42 69