workshop tai chi – Iron shirt chi kung – ademen

In deze 4 daagse workshop leer ik jullie de Tai Chi Chi Kung zoals onderwezen door Mantak Chia. Het is een korte tai chi vorm zodat we niet te lang met de vorm zelf moeten bezig zijn en sneller naar het interne werk kunnen gaan. Tai Chi is meditatie is beweging en structuur is hier een belangrijk element in. Daarom breng integreer ik de Iron Shirt Chi Kung in deze vier daagse. Leer staan op je structuur, op je botten. Zo kan je fysiek echt wel goed staan, in je kracht en dit brengt veel gronding, zodat je diep geworteld bent in de Aarde. En dit helpt om in je kracht te blijven, te blijven wie je bent, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel gebied.

De adem is hier sterk mee verbonden. Als je adem vrij en zuiver is, dan is er geen plaats voor ziekte in je lichaam. Als je rustig en goed kan adem, blijf je goed gegrond. Dit gaan we zeker ook integreren in deze mooie en intense workshop.

Beschrijvingen van deze vormen kan je vinden op mijn website op volgende link: Outlines. En op mijn website staan links naar verschillende filmpjes van de Iron Shirt Chi kung en de Tai Chi Chi kung. Kijk maar eens op volgende link: Filmpjes.

Ik hoop jullie aan te ontmoeten in Hasselt.

Wanneer:
zondag 29 maart 2020
zondag 3 mei 2020
zondag 10 mei 2020
zondag 14 juni
telkens van 9u30 tot 16u30

Deze dagen zijn apart te volgen. Indien je aanmeldt voor alle elementen dagen krijg je korting.

Meer informatie en Aanmelden:
Klik op volgende link: Tai Chi – Iron Shirt Chi Kung en Ademhaling in Ignoramus Academie in Hasselt.