Online Lessen

Beste mensen,
Op deze pagina staat een opsomming van de lessen die ik momenteel online geef. Vanaf 9 juni kunnen we binnen weer in groep werken. Ik ga vanaf dan maximum 6 mensen life ontvangen in de Berging. Ik zal vanaf dan de lessen ook Online doen, dus Life in De Berging als online. Dit zal zo zijn tot en met donderdag 24 juni. Deze planning is dus tot 24 juni. Daarna bezien we de situatie opnieuw.

Momenteel bied ik volgende lessen online aan:

  • De maandag avonden geef ik Yoga – TAO YIN, van 1 maart tot en met 28 juni (niet op 5 april en niet op 24 mei).
  • De donderdag avonden geef ik Chi Kung, van 4 maart tot en met 24 juni (niet op 8 april en niet op 13 mei ). De les van donderdag 20 mei is verzet naar woensdag 19 mei.

Woensdag 23 juni breng in online en Life de Primordial Qi Gong zoals onderwezen door Mantak Chia. Na een opwarming doen we de bewegingen uit de vorm apart. Daarna koppelen we de bewegingen aan elkaar zonder de stappen. Indien de tijd het toelaat wagen we ons aan de draaien in de vorm. Een uitdaging om online te doen. Op volgende link staat een filmpjes van de Primordial Qi Gong, Primordial Chi Kung of Wu Ji Gong (allemaal hetzelfde): Primordial Chi Kung.

De lessen zijn telkens van 19u30 tot 21u00 en het is steeds Online via Zoom. Er is geen voorkennis vereist, iedereen kan mee doen.

De bijdrage voor per les per persoon bedraagt 10 Euro.

Als je wil mee doen, hieronder staat meer informatie over de betalingen. Stuur me best ook een bericht of een mail dat ik weet voor welke les je jou aangemeld hebt.

Je kan betalen via overschrijving op mijn zakelijke rekening: BE40 8508 3190 7663. Of je kan betalen via paypal op adres luc.leyten@telenet.be of je kan betalen via payconiq. Op volgende link staat mijn payconiq QR code Bewegen in Vrijheid. Je moet dan enkel het juiste bedrag in te voeren. Laat het me best ook weten als je betaald hebt via mail of SMS zodat ik je de link naar de zoom sessie kan sturen.

Heb je nog vragen of heb je een opmerking, laat het me dan weten.