Workshops Buitenlandse Stage

Buitenlandse Yoga en Meditatie Retraite

Corfu – Griekenland

Yoga, Meditatie en Chi Kung

Trakteer jezelf op een ontspannende en helende vakantie in Corfu in Griekenland. We verblijven in Hotel Paradise nabij Gouvia in Corfu in Griekenland. Geniet zes dagen van Yoga, Meditatie, Chi Kung, de zon, de prachtige omgeving, de natuur, heerlijk eten… . Naast de lessen is er ruimte om te ontspannen bij het zwembad, te wandelen in de omgeving, … te genieten van de rust en de stilte.

zwembad_02hotel_02

 

 

 

 

 

 

 

Deze stage staat open voor iedereen die zijn gezondheid in eigen handen wil nemen. We doen meditaties uit het Universal Healing TAO: Innerlijke Glimlach, Helende Geluiden, De hemelse Kringloop, … . Daarnaast doen we ook TAO Yoga en Chi Kung. Zo word je je meer bewust van je lichaam en kan je sneller (re)ageren op dingen die mogelijk mis zouden gaan. Je innerlijke zelf wordt versterkt. Je levensenergie of Chi kan vrijer stromen door je lichaam en zo komt er meer balans in je lichaam en kom je in verbinding met je ware natuur.

hotel_01Luc Leyten begeleidt deze stage. Hij is Senior TAO Instructeur en Chi Nei Tsang leraar in het Universal Healing TAO. Hij heeft een eigen praktijk als 4 Dimensioneel Lichaamswerker. Daarnaast is hij Meridiaan Chi Kung leraar.
De reis op zich wordt mede begeleid door Linda Robert van Maretours. Zij heeft de praktische kant uit de doeken gedaan. Luc zorgt voor de Yoga, de meditatie, de Chi Kung, …

kamer_01

 

 

 

Hoe ziet het programma er uit? Er zal een ochtendklas zijn vóór het ontbijt. Na het ontbijt doen we meditaties uit de Healing TAO. Na de middag nemen we tijd om te rusten, te wandelen, te genieten, … . Vóór het diner gaan we ’s avonds samen nog even lekker bewegen. Alles in een zeer ontspannen doch intense sfeer.

Wanneer:
van zondag 24 september 2017
tot en met vrijdag 29 september 2017

Bijdrage:
+/- 700 Euro. De prijs kan nog lichtjes variëren afhankelijk van de korting op het moment van boeken. De formule is in Half Pension. We moeten zelf voor onze lunch zorgen.
Bij deze bijdrage komt het luchthaventransport nog bij.
Reserveer voor 10 januari 2017 en geniet van de hoogste vroegboekkorting.
Reserveren na 10 januari kan nog steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid en de dan geldende prijs.
Een volledige annulatie- en bijstandsverzekering is niet inbegrepen. Dit kost ongeveer 45.5 € per persoon.

Aanmelden en meer Info:
Als je jou aanmeld krijg je meer info. Meld snel aan, dan kan Linda het nodige doen voor de kamers te reserveren.
Linda Robert: 014 31 84 63 of linda.robert@maretours.be
Luc Leyten: 0477 63 42 69 of info@lucleyten.be

Meer praktische info:
Overnachten is in gedeelde kamers, met twee personen. Indien je een Single kamer wil, kost dit ongeveer 45 Euro Extra.
Elke kamer heeft een eigen badkamer. Op de kamers zijn handdoeken aanwezig.

zwembad_01 eten_02