Workshops Buitenlandse Stage

Buitenlandse Yoga en Meditatie Retraite

Kreta – Griekenland

Yoga, Meditatie en Chi Kung

Trakteer jezelf op een ontspannende en helende vakantie in Kreta in Griekenland. We verblijven in hotel “Kyknos Beach” in Kreta in Griekenland. Geniet zes dagen van Yoga, Meditatie, Chi Kung, de zon, de prachtige omgeving, de natuur, heerlijk eten… . Naast de lessen is er ruimte om te ontspannen bij het zwembad, te wandelen in de omgeving, … te genieten van de rust en de stilte.

 

 

 

 

 

 

 

Deze stage staat open voor iedereen die zijn gezondheid in eigen handen wil nemen. We doen meditaties uit het Universal Healing TAO: Innerlijke Glimlach, Helende Geluiden, De hemelse Kringloop, … . Daarnaast doen we ook TAO Yoga en Chi Kung. Zo word je je meer bewust van je lichaam en kan je sneller (re)ageren op dingen die mogelijk mis zouden gaan. Je innerlijke zelf wordt versterkt. Je levensenergie of Chi kan vrijer stromen door je lichaam en zo komt er meer balans in je lichaam en kom je in verbinding met je ware natuur.

Luc Leyten begeleidt deze stage. Hij is Senior TAO Instructeur en Senior Chi Nei Tsang leraar in het Universal Healing TAO. Hij heeft een eigen praktijk als 4 Dimensioneel Lichaamswerker. Daarnaast is hij Meridiaan Chi Kung leraar.
De reis op zich wordt mede begeleid door Linda Robert van Maretours. Zij heeft de praktische kant uit de doeken gedaan. Luc zorgt voor de Yoga, de meditatie, de Chi Kung, …

 

 

Hoe ziet het programma er uit? Er zal een ochtendklas zijn vóór het ontbijt. Na het ontbijt doen we meditaties uit de Healing TAO. Na de middag nemen we tijd om te rusten, te wandelen, te genieten, … . Vóór het diner gaan we ’s avonds samen nog even lekker bewegen. Alles in een zeer ontspannen doch intense sfeer.

Wanneer:
van maandag 24 september 2018
tot en met zaterdag 29 september 2018

Bijdrage:
685 € als je kamer deelt met twee en 805 € voor een kamer alleen. De prijzen kunnen nog variëren afhankelijk van de korting op het moment van boeken. De formule is in “All Inclusive”.
Bij deze bijdrage komt het luchthaventransport nog bij.
Reserveer zo snel mogelijk en geniet van de hoogste vroegboekkorting.
Een volledige annulatie- en bijstandsverzekering is niet inbegrepen.

Aanmelden en meer Info:
Als je jou aanmeld krijg je meer info. Meld snel aan, dan kan Linda het nodige doen voor de kamers te reserveren.
Linda Robert: +32 14 31 84 63 of linda.robert@maretours.be
Luc Leyten: +32 477 63 42 69 of info@lucleyten.be

Meer praktische info:
Elke kamer heeft een eigen badkamer. Op de kamers zijn handdoeken aanwezig.