Open Dag MCK Nederland

Meridiaan Chi Kung

Gratis kennismaking moment

Zondag 3 september 2017

van 14u00 tot 17u00

In de Orbit in Zeist

 

Het Meridiaan Chi Kung is een set van bewegingen die je diep in je lichaam brengt. Door zachte bewegingen ga je bewuster worden van je lichaam en de energiestromen in je lichaam. Door de bewegingen leer je de energiestromen voelen en kennen. Als je dit voelt, ga je met deze bewegingen de energiestroom versterken en diep integreren in je lichaam.

Deze workshop is zeker goed voor mensen die wat meer willen met hun lichaam, hun leven. De therapeut leert een methode om diep bij zichzelf te blijven en het lichaam diep te voelen en vandaar een ander lichaam zeer bewust aan te raken. Het is echter ook goed voor de gewone man/vrouw die meer bewustzijn en vrijheid wil leren voelen. Het Meridiaan Chi Kung geeft veel ruimte en vrijheid in je lichaam.

Kijk zeer eens op volgende link: informatie Meridiaan Chi Kung. Daar staat meer uitleg over het MCK en er staan ook een paar filmpjes op met bewegingen uit het MCK.

Deze dag wordt gegeven door Luc Leyten. Hij is een van de eerste Meridaan Chi Kung leraren dat is samengesteld Dirk Oellibrandt.

Dit moment is bedoeld om mensen te motiveren mee te doen aan de Meridiaan Chi Kung jaartraining in Utrecht. Deze reeks start op zondag 10 september. Meer info vind je op volgende link: MCK jaartraining Utrecht.

Waar:
De Orbit
Odijkerweg 144 (in sommige Tom Tom’s is het beter nummer 39 in te voeren)
3709 JK Zeist
Nederland

Bijdrage:
Gratis

Info en Inschrijvingen:
Rien van den Broek
telefonisch: 0736106410   of   0622567845
email: rienvdbroek@kpnmail.nl

Parkeren:
Je kunt op de parkeerplaats voor De Orbit zoveel auto’s zetten als er maar passen (ong. 5). Aan de overkant van de weg parkeren is niet aan te raden, er worden flinke boetes uitgedeeld. Het beste kun je dan parkeren bij de P+R van het station (ongeveer 8 min lopen)